Warning: Undefined array key "post_type" in /customers/9/7/2/bornekulturugen.dk/httpd.www/wp-content/themes/Divi-child/functions.php on line 32 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/9/7/2/bornekulturugen.dk/httpd.www/wp-content/themes/Divi-child/functions.php:32) in /customers/9/7/2/bornekulturugen.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 702 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/9/7/2/bornekulturugen.dk/httpd.www/wp-content/themes/Divi-child/functions.php:32) in /customers/9/7/2/bornekulturugen.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 710 Warning: Undefined array key "post_type" in /customers/9/7/2/bornekulturugen.dk/httpd.www/wp-content/themes/Divi-child/functions.php on line 32 BørneKultur på tur | BørneKulturUgen

BørneKultur på tur

BørneKultur tager på tur i samarbejde med lokale og aktører laver Kulturelt Samvirke spændende, sjove, anderledes og fordybende aktiviteter for landsbyens og oplandets børn og deres søde hyggelige voksne.

Der bliver gå-til-og-fra og fælles aktiviteter. Der bliver noget for de fingernemme, de kreative, de sangglade, de aktive, de maleglade, de spontane, de fantasifulde, de legende og dem der bare gerne vil fordybe sig. ALT ER GRATIS!

Øster Tørslev – mandag d. 18. oktober kl. 10.00-14.00

Ommersysselhallen – Stangerumvej 14, 8983 Gjerlev J

Uggelhuse – tirsdag d. 19. oktober kl. 10.00-14.00

Uggelhuse forsamlingshus – Bygaden 8, 8960 Randers

Tånum – onsdag d. 20. oktober kl. 10.00-14.00

Tånum forsamlingshus – Gl. Viborgvej 188, 8920 Tånum

Program BørneKultur på tur:
Kl. 10.00: VELKOMMEN
Kl. 10.00-13.30: Gå-til-og-fra aktiviteter
Kl. 13.30-14.00: ”Syng sammen”
Kl. 14.00: Farvel og TAK for en god dag

Der er aktiviteter for børn i alle aldre.
Børn under 6 år kun ifølge med hyggelige og søde voksne.

Der er ikke mulighed for at købe mad og drikke, så husk at ta’ en god og sund madpakke med.

 

Her kan du se de forskellige spændende aktiviteter, du kan være med i:

Shyyy…. hemmelige verdener

Du kan fremstille stille drømme og hemmelige verdener af ReMida materialer. BørneKultur Ugens tema er “Stille”. De fleste drømme er heldigvis stille. Af genbrugsmaterialer kan du, i en æske, fremstille lige hvad du drømmer om. Måske drømmer du om at rejse jorden rundt eller at dykke langt ned på havets bund eller måske drømmer du om at få en kanariefugl… alle drømme kan blive til “virkelighed”.
Sted: Øster Tørslev, Uggelhuse og Tånum.
Arrangør: ReMida Randers.

Bogdomino eller bogtårn


Hvor lang en bogdomino kan du lave med bøgerne? Hvor højt et bogtårn kan du bygge? Kig i kassen med brugte bøger og byg sammen med dine venner.
Sted: Øster Tørslev, Uggelhuse og Tånum.
Arrangør: Randers Børnebibliotek.

Lillefolket på tur

Lillefolket, den lille skøre vikingfamilie fra oldtidsudstillingen på Museum Østjylland, findes nu som påklædningsdukker. Farvelæg og klip den lille familie og alt deres seje vikingetøj ud. Påklædningsdukkerne får du selvfølgelig med hjem.
Sted: Øster Tørslev, Uggelhuse og Tånum.
Arrangør: Museum Østjylland.

Tegnehjørnet

Find dit yndlingsdyr, legetøj, penalhus, et bæger med popcorn og noget helt femte og tegn det, så det ligner det, du ser eller bliver til en sjov tegning. En af BørneKultur Ugens dygtige tegnere vil hjælpe dig med gode tips og tricks.
Sted: Øster Tørslev, Uggelhuse og Tånum.
Arrangør: BørneKultur Ugen.

Klæd dig ud

Teaterskolen Kastali’a har fundet søde, spændende, mærkelige og eventyrlige kostumer frem fra deres gemmer. Hvis du vil være en smuk prinsesse, en sej ridder eller en robot, kan du prøve kostumerne og tage et smukt foto og måske være med i en teaterhistorie.
Sted: Øster Tørslev, Uggelhuse og Tånum.
Arrangør: Teaterskolen Kastali’a.

Byt til nyt

Gi’, hvad du har. Ta’, hvad du kan bruge. Medbring det legetøj, du ikke længere leger med, men som er for godt til at smide ud og som du gerne vil give væk. Nu har du chancen for at få nyt legetøj helt uden at skulle betale for det. Det som ikke bliver taget den ene dag, tager vi med til det næste sted, inden vi til sidst afleverer det hele på Mødrehjælpen. Børnehaver og dagplejemødre er også hjertelig velkomne til at bytte.
Sted: Øster Tørslev, Uggelhuse og Tånum.
Arrangør: BørneKultur Ugen.

Ansigtssminke – farlig løve eller smuk sommerfugl?

Vil du gerne forvandles til en farlig løve, en sød flodhest, en uhyggelig blomst eller et smukt monster, så kom og bliv ansigtssminket. Sminken er allergitestet.
Sted: Øster Tørslev, Uggelhuse og Tånum.
Arrangør: Teaterskolen Kastali’a.

Læs en bog i den hyggelige bogormestol


Bogormen kommer med en kurv med en masse gode bøger. Du kan læse, mens bogormen kigger dig over skulderen eller måske kan du få en voksen til at læse en historie højt for dig.
Sted: Øster Tørslev, Uggelhuse og Tånum.
Arrangør: Randers Børnebibliotek.

Popcorn

Nordisk Film Biografer Randers har været så søde og låne BørneKultur Ugen deres popcornmaskine, så der vil dufte af nylavede popcorn. Kom og smag!
Sted: Øster Tørslev, Uggelhuse og Tånum.
Arrangør: Nordisk Film Biografer Randers.

Zone-Redningskorpset

I gamle dage var der to redningskorps i Danmark – Falck og Zonen. Kom og oplev en gammel redningsbil fra 1961 og hør de fascinerende historier om bilen og Zonen.
Køretøjet har gjort tjeneste på Bornholm og er en af de to sidste Zonekranbiler i Danmark. Du må også gerne komme op at sidde i bilen
Sted: Øster Tørslev, Uggelhuse og Tånum.
Arrangør: Zone-Redningskorpsets Venner.

Brætspil og perler

Vi har perler i massevis og indendørs spil (Kalaha, Ludo, terninger osv.)
Sted: Tånum.
Arrangør: Tånum Forsamlingshus.

”Syng sammen” med Budtz Elmelund Duo

Vi skal synge sammen, både børn og voksne, på den sjove og hyggelige måde. Der er blevet valgt de bedste sange til jer – nogle kender I i forvejen og andre er nye.
Budtz Elmelund Duo er Karoline Budtz og Peter Elmelund og de står for den store FinaleFællessang kl. 13.30-14.00.
Sted: Øster Tørslev, Uggelhuse og Tånum.
Arrangør: BørneKultur Ugen.