Åbning af BørneKultur Ugen

Formand Louise Høeg for Sundheds-, Idræts- & Kulturudvalget åbner den 25. BørneKultur Uge – talen tolkes så alle kan forstå, hvad der bliver sagt.

Marie Ahm åbnede i 2021 danseskolen ”Ahm Dance Studio” og den er kommet flyvende fra start; derfor er der allerede udvidet med endnu en dansesal for at imødekomme de mange efterspørgsler på især børnedans. Danseskolen lægger stor vægt på det sociale samt, at hver enkelt danser føler sig set og har oplevelsen af ​​at være en vigtig del af dansefamilien. Danseskolen har en del konkurrencehold og i 2022 har de hevet mange flotte placeringer hjem i sæsonens konkurrencer, bl.a. hele til Danmarksmester-titler i Showdance i hhv. børn- og minibørnkategorierne. Til åbningen får vi lov at se konkurrencedansernes shows samt de flotte kostumer og til sidst får alle muligheder for at danse med til ”Hit Fit Kids”.

Efter dansen kan man også få sig et grin sammen med Comedyklubben Junior, som byder på udfordringer, forbløvelse og standup for børn med komiker Valdemar Pustelnik som vært. En af Danmarks bedste freestylerappere Frederik “Klaskefar” Wium får selskab af tryllekunstner og tankelæser Anders Lilleøre og improkomiker Sisse Gram de Fries. Det bliver helt sikkert en forrygende morsom eftermiddag for både forældre og børn med super underholdning i børnehøjde.

Vi siger TAK til Leonora Lautrup Krammer, der har tegnet årets plakat med temaet ”HURRA”.

Alder: Alle.

Tid: Lørdag d. 15.10. kl. 13.00.

Sted: Værket, Mariagervej 6, Foyerscenen, 8900 Randers C.

Tilmelding: Ingen.

Andet: Det er totalt GRATIS, så kom og vær med til at starte BørneKultur Ugen 2022.

Arrangør: BørneKultur Ugen og Værket.