Åbning af BørneKultur Ugen

Næstformand Karen Lagoni for Sundheds-, Idræts- & Kulturudvalget åbner den 23. BørneKultur Uge – talen tolkes så alle kan forstå, hvad der bliver sagt.

I Randers har vi Kalalaya Fine Arts, som er en forening for indisk klassisk dans (Barathanatyam). Kalalaya Fine Arts har sagt ja til at komme i deres fantastiske og farverige dragter. Til åbningen vil danserne danse to slags danse, som handler om den Kristne Gud Jesus og den Hinduistiske Gud Krishna. Hver håndstilling og fodstilling har en fortælling. Det ser nemt ud, men det er det ikke. Hvis DU får lyst til at prøve fod- og hånddansestillinger, så er der mulighed for det.

”Æsken” er håndspillet svedigt musik, som får selv rotterne på loftet til at svinge ballerne.

”Æsken” spiller autentisk og uforfærdet musik med energi, nærvær, kant, nerve og ikke mindst er det sjovt! ”Æsken” turnerer overalt i Danmark og spiller på både store og små scener som fx Langelandsfestivalen, Copenhagen Jazz Festival, Aarhus Jazz Festival, Riverboat Jazz Festival og har opsat forestillinger I Musikhuset Aarhus og på Dokk1 i Aarhus. Nu kommer ”Æsken” til Randers og vi glæder os til de indtager scenen og får alle børn og voksne i bevægelse.

Vi siger TAK til Katia Mytrynyuk, der har tegnet årets plakat med temaet ”Drømmer om”.

Alder: Alle.

Tid: Lørdag d. 10.10. kl. 13.00.

Sted: Værket, Mariagervej 6, Foyerscenen.

Tilmelding: Ingen.

Andet: Det er total GRATIS, så kom og vær med til at starte BørneKultur Ugen 2020.

Arrangør: BørneKultur Ugen og Værket.