Åbning af BørneKultur Ugen

Den festlige åbning finder sted i Værkets Foyer kl. 13.00, hvor der traditionen tro bydes på superunderholdning i børnehøjde. Formand for Sundheds-, Idræts- & Kulturudvalget Louise Høeg åbner den 26. BørneKultur Uge. Hendes tale tolkes så alle kan forstå, hvad der bliver sagt.

RgF blev grundlagt i 1872 med kun gymnastik og våbenbrug som idrætter. Foreningen har derfor været en del af Randers i mere end 150 år. I 1907 blev det første gymnastikhold for kvinder oprettet. I dag er RgF en mangfoldig forening og alle uanset køn, alder og etnicitet kan være medlem. Kerneaktiviteterne er nu gymnastik, svømning, parkour, fitness og crossgym. Til åbningen vil I kunne opleve en smagsprøve på nogle af vores aktiviteter og til sidst, kan man selv få lov til at prøve at stå påhænder, slå kolbøtter og andet.

Efter at have leget sammen kan I glæde jer til en farverig koncert med Børnebanditterne, der spiller
børnevenlige sange, der går hele jorden rundt med nogle af verdens mest markante musikgenrer. Børnebanditternes musik er bevidst så bred i genrer som muligt og de gør en dyd ud af at variere såvel repertoire som sceneperformance. Det gør, at både børn og voksne får en helt særlig musikalsk oplevelse med hjem og så er al musik og tekst ovenikøbet skrevet af Børnebanditterne selv.

Vi siger TAK til Astrid Lundgaard Huus Hasforth og Nikoline Østergård Larsen, der har tegnet årets plakat med temaet ”LEG”.

Alder: Alle.

Tid: Lørdag d. 14.10. kl. 13.00.

Sted: Værket,
Sven Dalsgaards Plads 1,
Foyerscenen,
8900 Randers C.

Tilmelding: Ingen.

Andet: Det er totalt GRATIS, så kom og vær med til at starte BørneKultur Ugen 2023.

Arrangør: BørneKultur Ugen og Værket.