Åbning af BørneKultur Ugen

Formand Louise Høeg for Sundheds-, Idræts- & Kulturudvalget åbner den 24. BørneKultur Uge – talen tolkes så alle kan forstå, hvad der bliver sagt.

Blæseorkestret Søndermarken startede som skoleorkester i 1967 og består af et tambourkorps og et brassband. Der lægges stor vægt på det sociale samvær og specielt den store aldersforskel (pt. 6år – 44 år), gør at alle har det SUPER SJOVT sammen. Orkestret har flere faste traditioner fx det årlige orkesterstævne med Skægkær Blæserne og Aabenraa Skoleorkester samt den store koncert i Jazzteltet i Randers Festuge med kendte solister deriblandt Tom McEwan, Mek Pek, Andrea Heick Gadeberg og Thomas Eje. Orkestret spiller ofte til fødselsdage og jubilæer, spillede fødselsdags-surprise for Mads Langer.
Der bliver spillet op til sang og dans og du kan prøve at marchere med og prøv at svinge staven og hold rytmen. Det bliver blæsende godt.

Efter vi er blæst helt bagover, kommer Dyr i Drift og leverer et underholdende, musikalsk og lærerigt show for de store og små, for de unge og de grå. Bandet spiller sange om dyr fra hele verden. Der vil være sange om dyr fra Afrika, fra skoven og fra havet. Genren kalder bandet edutainment, som er underholdning og læring blandet sammen i en pop/rock-musikramme. Det bliver underholdende og lærerigt!

Vi siger TAK til Rosa-Mynthe Kristoffersen, der har tegnet årets plakat med temaet ”STILLE”.

Alder: Alle.

Tid: Lørdag d. 16.10. kl. 13.00.

Sted: Værket, Mariagervej 6, Foyerscenen.

Tilmelding: Ingen.

Andet: Det er total GRATIS, så kom og vær med til at starte BørneKultur Ugen 2021.

Arrangør: BørneKultur Ugen og Værket.